Spring til indhold

Indkøbskruv

Indkøbskurven er tom

Persondatapolitik

Vi respekterer dit privatliv og anerkender vigtigheden af at beskytte dine personlige oplysninger. Vi har privatlivsregler der styrer hvordan vi indsamler, opbevarer og bruger de oplysninger du giver os. Ved besøg på www.abate.no accepterer du den praksis, der er beskrevet i vores privatlivsregler og generelle vilkår og betingelser.

Indsamlede oplysninger

Abate indsamler personlige oplysninger som dit navn, din e-mail-adresse og din adresse, når du bestiller fra- eller registrerer dig på hjemmesiden. Abate bruger disse oplysninger til at udføre dine ordrer. Derudover kan din e-mail-adresse være registreret flere steder på hjemmesiden, så vi kan sende dig de nødvendige oplysninger såsom bestillings- eller forsendelsesoplysninger. Betalingsoplysninger, såsom kreditkortnumre, lagres- og behandles ikke af Abate, men af ePay, en betalingstjenesteudbyder som sælger denne service til Abate. Hvis du giver os en ordre, skal vi beholde dine personlige oplysninger, herunder dit navn, e-mail-adresse, telefonnumre og afsenderadresse, så vi kan færdiggøre ordren. Deres telefonnummer kan stilles til rådighed for vores transportfirma til levering, da disse oplysninger kan bruges til at informere dem om deres leveringsstatus. Hvis du skriver under på vores nyhedsbrev, opretter en konto eller bestiller, indvilliger du i at indsamle din private data.

Privatliv

De personlige oplysninger de giver vil kun blive brugt til at udføre ordrer, holde dem ajour med oplysningerne og give dem den bedst mulige service. Abate tillader ikke tredjemand at se- eller bruge deres personlige oplysninger uden forudgående tilladelse. Du har ret til at se dine lagrede private data efter anmodning. Hvis oplysningerne er ufuldstændige eller ukorrekte, har de ret til at få deres oplysninger rettet eller slettet. Hvis de ønsker at opsige deres abonnement på vores nyhedsbrev, klik venligst på "Unsubscribe" i vores nyhedsbrev eller send en e-mail til info@abate.no.