Handelsbetingelser – Abate Videre til indhold

 

Sender til: Danmark
Leveringstid: 3-5 arbejdsdage

Gratis fragt for ordrer over 1200 DKK.

Fragtmetode:

Bring Pick-Up: Du kan vælge at hente din pakke i en pick-up butik eller i en dropbox. Du kan også vælge Bring for at få din pakke leveret til din adresse i tidsrummet 17-21 på alle hverdage.

Hvis du har valgt at afhente din pakke i en dropbox, skal du bruge de koder, som du har modtaget enten på sms eller mail. Hvis du har valgt at hente din pakke i en butik, skal du huske at have et gyldigt ID med dig ved afhentning.

Forsikring: Abate er ansvarlig for produktet under forsendelsen, og indtil modtagelse af varen. 

 

RETURER, TILBAGEBETALING & KLAGER

Retur

Vi er sikre på, at du bliver ganske tilfreds med dine Abate varer, men skulle du mod forventning ønske at fortryde dit køb, så tilbyder vi køb med udvidet fortrydelsesret her hos os. 

Dansk lov giver 14 dages fortrydelsesret, men hos os tilbyder vi desuden muligheden for at prøve vores produkter i 30 dage. Indenfor denne periode har du ret til at fortryde køb af dine produkter, som både er brugt og vasket, da det er vigtigt for os, at du får testet produktet ordentligt. 

Det er vigtigt at påpege, at sengetøj er hygieneartikler, og vi kan derfor ikke videresælge åbnede varer fra andre kunder. Dette gør vi for at du som kunde skal være sikret, at du altid får en ubrugt vare hos os. 

Returretten gælder derfor ikke på åbnet sengetøj, som du fortryder på baggrund af farve- eller størrelse. Vær påpasselig med at vurdere farven gennem emballagen og dobbelttjek størrelsen forinden du åbner produktet. 

Returprocedure

For returvarer, følg procedure på vores returside her.

 

TILBAGEBETALING

Når vi modtager returvarerne bliver pengene refunderet senest 7 dage efter godkendelse af returneringen. 

 

REKLAMATION

Vi har 24 måneders garanti på alle varer, som er købt hos Abate. Derefter ophører reklamationsretten, iht Dansk lov, jf. Købsloven §32, medmindre andet er aftalt.

Hvis varen er forsinket, forkert eller på anden vis ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte os. Klager over fejl i varen skal fremsættes inden for en rimelig tid efter at fejlen er blevet opdaget, eller skulle være blevet opdaget ved en normal gennemgang af varen.

 

 

KONTAKT

 

Abate AS
Orgnr. 917 953 198
Niels Juels gate 5, 0272, Oslo, Norway
Telefon: 004799042813 / 004748473300
E-post: info@abate.no