Dansk lov giver 14 dages fortrydelsesret, men hos os tilbyder vi desuden muligheden for at prøve vores produkter i 30 dage. Indenfor denne periode har du ret til at fortryde køb af dine produkter, som både er brugt og vasket, da det er vigtigt for os, at du får testet produktet ordentligt. 

Det er vigtigt at påpege, at sengetøj er hygieneartikler, og vi kan derfor ikke videresælge åbnede varer fra andre kunder. Dette gør vi for at du som kunde skal være sikret, at du altid får en ubrugt vare hos os. 

Returretten gælder derfor ikke på åbnet sengetøj, som du vil bytte på baggrund af farve- eller størrelse, uten kun hvis du vil annullere købet helt. Vær påpasselig med at vurdere farven gennem emballagen og dobbelttjek størrelsen forinden du åbner produktet.

Returprocedure:

1. Meld din retur under med ordrenummer, hvilke artikler du returnerer (Størrelse, stoff og farge) og angiv gerne årsag til retur.

2. Brug linket her for at lave en returetiket, udskriv den hjemme og vedhæft den til kassen. Hvis du ikke har adgang til en printer så skriv det i nedenstående form, så sender vi en fysisk returetiket per post.

3. Lever din retur på et Bring indleveringssted. Kort finner du her. Vigtigt: Husk at skrive sporingsnummeret ned, når du leverer returen, så du kan spore forsendelsen og se, hvornår den ankommer til vores lager.