Videre til indhold

Sender til: Danmark
Leveringstid: 3 arbejdsdage

Gratis fragt for ordrer over 1500 DKK.

Fragtmetode:

Bring Pick-Up: Du kan vælge at hente din pakke i en pick-up butik eller i en dropbox. Du kan også vælge Bring for at få din forsendelse transporteret til din adresse i tidsrummet 17-21 på alle hverdage.

Hvis du har valgt at afhente din pakke i en dropbox, skal du bruge de koder, som du har modtaget enten på sms eller mail. Hvis du har valgt at hente din pakke i en butik, skal du huske at have et gyldigt ID med dig ved afhentning.

Forsikring: Abate er ansvarlig for produktet fra forsendelsen, og indtil varen er modtaget.

 

RETURER, TILBAGEBETALING & KLAGER

Prøv vores sengetøj hjemme i 14 dage, og er du ikke tilfreds, kan du få pengene igen.

 

RETUR

For returneringer, følg venligst nedenstående procedure:

Send en email til retur@abate.no med ordrenummeret, hvilken/hvilke artikler, som ønskes returneret (skriv også størrelse, stof og farve), og angiv gerne en grund til returneringen således, at vi kan forbedre os, hvis noget ikke var som forventet.

Pak varerne i originalforpakningen eller en lignende forpakning.

Returdokumenterne sendes herefter på email eller med post.


 

TILBAGEBETALING

Når vi modtager returvarerne bliver pengene refunderet senest 10 dage efter godkendelse af returneringen. 

 

REKLAMATION

Vi har 24 måneders garanti på alle varer, som er købt hos Abate. Derefter ophører reklamationsretten, norsk lov, jf. Købsloven §32, medmindre andet er aftalt.

Hvis varen er forsinket, forkert eller på anden vis ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte os. Klager vedrørende fejl ved varen skal fremsættes indenfor en rimelig tid efter, at fejlen er blevet opdaget, eller skulle være blevet opdaget ved en normal gennemgang af varen.

 

Betaling

Alle vores priser er i danske kroner og inkluderer 25% dansk moms.

Vi accepterer Visa og MasterCard. Hele beløbet bliver reserveret direkte ved køb og fratrækkes kundens konto, når forsendelsen sendes. Alternativt accepterer vi Klarna.